Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Termeni și condiții

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://sarami.ro/

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii SC SARAMI Media SRL denumită în continuare SARAMI Media sau SARAMI.

SC SARAMI Media SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Suceava, Sat Ipotesti, Comuna Ipotesti, Strada Soarelui, Nr.1506, Judet Suceava, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J33/1671/2020, cod unic de înregistrare 43429171.

Site-ul https://sarami.ro/ este administrat de SC SARAMI Media SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://sarami.ro/.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de SC SARAMI Media SRL.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea SC SARAMI Media SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al SC SARAMI Media SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor SC SARAMI Media SRL sau aduc un prejudiciu imaginii SC SARAMI Media SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe SC SARAMI Media SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, SC SARAMI Media SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. SC SARAMI Media SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor SC SARAMI Media SRL.

6. SC SARAMI Media SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

7. SC SARAMI Media SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

9. SC SARAMI Media SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa SC SARAMI Media SRL.

10. Preţurile afişate pe https://sarami.ro/ sunt afişate în RON si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, SC SARAMI Media SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

11. SC SARAMI Media SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre SC SARAMI Media SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. SC SARAMI Media SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa SC SARAMI Media SRL .

14. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor SC SARAMI Media SRL este strict interzisă.


Ultima actualizare: 02.01.2021

 

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie