Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Serviciul de redactare la comanda – cum imi poate fi de ajutor daca am deja un site mai vechi?

redactare la comanda - firma redactare articole

Serviciul de redactare la comanda este potrivit atat pentru cei care sunt pe punctul de a-si lansa website-ul sau orice alt tip de afacere online, cat si pentru cei care deja detin un website de ceva vreme. Specialistii in redactare la comanda au o perspectiva proaspata asupra oricarui tip de website. In cazul unui nou website, primul pas va fi cunoasterea si identificarea publicului-tinta, deoarece din nevoile si cerintele publicului vor deriva ideile de continut. Google este o sursa excelenta de continut pentru ca indexeaza toate cuvintele cheie pe care le folosesc utilizatorii.

Redactare la comanda – creare de continut nou si ingrijirea continutului vechi

Nu este greu sa creezi continut pentru publicul-tinta, dar serviciul de redactare la comanda se poate dovedi deosebit de avantajos. In primul rand, experienta isi spune cuvantul, si nu doar experienta in crearea de continut captivant, cat si experienta in gestionarea per ansamblu a continutului. De exemplu, crearea de continut poate incepe cu identificarea cuvintelor-cheie si organizarea lor ierarhica in functie de importanta, dar si in functie de data utilizarii lor. De cele mai multe ori, cele mai populare cuvinte-cheie folosite de utilizatori ar trebuie sa fie intotdeauna in partea de sus a listei. Un continut redactat in functie de cele mai populare cuvinte-cheie va atrage atentia adeptilor, va fi distribuit intens si poate chiar sa devina viral.

Pe de alta parte, serviciul de redactare la comanda nu se rezuma doar la crearea de continut proaspat, ci se extinde pana la ingrijirea continutului deja existent. In cazul unui website mai vechi, deseori se acumuleaza continuturi care nu sunt compatibile intre ele sau care apartin unei nise diferite. De exemplu, daca detineti un website despre muzica celtica, atunci nu ar trebui sa acumulati prea mult continut despre alte genuri muzicale. Aici intervine serviciul de redactare la comanda, care se va concentra asupra genului specific. Prin adaugare de continut nou si prin ingrijirea continutului vechi, raspundeti si mai bine la nevoile publicului-tinta.

Ce proiecte pot atribui unui specialist in redactare la comanda?

Data fiind evolutia afacerilor online, serviciile de redactare la comanda s-au extins foarte mult, tocmai pentru a tine pasul cu nevoile utilizatorilor, dar si cu nevoile afacerilor. Pentru afacerile aflate la inceput de drum, este necesar continutul proaspat, croit pentru a raspunde la cerintele publicului-tinta, insa pentru afacerile mai vechi, intervine deja nevoia de ingrijire si conservare a continutului deja existent. Un specialist in redactare la comanda poate prelua sarcina ingrijirii continutului, actionand astfel din pozitia de curator de continut.

Ingrijirea continutului implica citirea, revizuirea si actualizarea continutului existent, precum si colectarea articolelor axate pe acelasi subiect ca pentru a forma o culegere sau o categorie aparte. Cei care iau in serios necesitatea de ingrijire si conservare a continutului constata in scurt timp ca obtin rezultate foarte bune.

Nu in ultimul rand, redactarea la comanda poate fi cel mai eficient serviciu daca va concentrati eforturile asupra marketingului afiliat. Prin intermediul acestui serviciu, puteti identifica mai usor nevoile urgente ale publicului-tinta, puteti obtine continut care sa satisfaca aceste nevoi si, desigur, puteti imbogati vechiul continut cu noi idei. Astfel, puteti dezvolta implicare din partea publicului si puteti primi si feedback. Interactiunea si feedback-ul sunt foarte importante, deoarece va ajuta sa identificati care dintre formele de continut publicate a generat mai multa implicare si puteti sa va formati o idee despre ce anume sa faceti in viitor in ceea ce priveste alegerea subiectelor care se potrivesc publicului-tinta. Sunt platforme, printre care si WordPress, care ofera o modalitate de a imbina continutul vechi si nou. Iar daca va intrebati ce anume obtineti daca imbinati continutul vechi cu cel nou, raspunsul este simplu, si anume mai mult trafic.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu