Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Serviciul de redactare articole SEO – cum iti poate imbunatati afacerea?

redactare articole SEO - agentie redactare articole - sarami media

O afacere bine prezentata in mediul online implica un continut cat mai eficient, convingator si clar. Doar asa, o afacere poate castiga inima si increderea clientilor. Pe de alta parte, daca toate formele de continut sunt create doar pentnru ca afacerea sa fie cat mai populara pe retelele sociale sau sa cucereasca primele pozitii in motoarele de cautare, dar in rest nu ofera nimic clientului, atunci cu siguranta trebuie sa va reganditi modalitatea de redactare articole SEO. Continutul poate fi considerat perfect doar dupa ce castiga increderea publicului, existand posibilitatea de a transforma utilizatorii in clienti. Cu alte cuvinte, continutul care doar raspunde la cerintele impuse de Social Media sau de motoarele de cautare este departe de a fi perfect.

Cum difera modalitatea de redactare articole SEO fata de continutul normal?

La prima vedere, nu exista prea multe diferente intre redactare articole SEO si redactare continut obisnuit. Totusi, principala diferenta consta in optimizarea continutului pentru a fi compatibil cu motoarele de cautare. La urma urmei, asta inseamna SEO. Utilizarea cuvintelor-cheie adecvate impreuna cu un continut de calitate imbunatateste considerabil sansele ca site-ul sa se alinieze la cerintele motoarelor de cautare, sa cucereasca primele pozitii in clasament si sa se bucure astfel de o vizibilitate mai buna. Puteti scrie cu usurinta continut de calitate si fara sa va axati pe SEO si, cu siguranta, veti avea parte de un public bun, dar daca doriti ca afacerea sa isi atinga potentialul maxim, atunci aveti nevoie de servicii de redactare articole SEO, care sa nu neglijeze nici calitatea informatiilor oferite.

Cand vine vorba de redactare articole SEO, cuvintele-cheie reprezinta un instrument deosebit de exploatat, si asta deoarece tocmai aceste cuvinte-cheie cresc sansele ca afacerea sa devina din ce in ce mai vizibila. Cu un continut SEO eficient, puteti atrage o cantitate mare de trafic catre website, dar asta nu inseamna ca nu exista un protocol adecvat.

Iata, in cele ce urmeaza, ce implica abilitatea de redactare articole SEO:

Cercetare. Simpla utilizare a cuvintelor-cheie pe care le considerati relevante nu va atrage publicul dorit catre website-ul pe care il detineti. Este foarte important sa faceti cercetarile de rigoare. La redactarea articolelor SEO se folosesc instrumente precum Google AdWords, care evidentiaza care sunt acele cuvinte-cheie care au potentialul de a atrage un trafic bun catre website. Puteti apela la mai multe instrumente gratuite sau cu plata pentru a afla care sunt cele mai potrivite cuvinte-cheie. Cuvintele-cheie reprezinta un set de cuvinte specifice care sunt utilizate de catre un potential client sau utilizator care se afla in cautarea unui produs, informatii sau servicii. Fara sa efectuati aceasta munca de cercetare de rigoare, chiar daca puneti la dispozitie un continut superb, s-ar putea sa nu atrageti atentia segmentului potrivit al publicului.

Relevanta. Nu puteti introduce pur si simplu cuvinte-cheie in continut, fara sa existe o compatibilitate intre acestea. De exemplu, poate ca scrieti despre beneficiile uleiului de cocos si ca sunteti o marca de renume care ofera produse pe baza de ulei de cocos, dar nu puteti insera cuvinte-cheie precum „cel mai bun rimel rezistent la apa” sau orice altceva. Prin urmare, trebuie sa va asigurati ca utilizati cuvinte-cheie adecvate, care se potrivesc armonios cu ceea ce scrieti, cum ar fi „cele mai bune produse din ulei de cocos” sau „ulei de cocos pentru corp”. Nu este deloc eficient sa scrieti continutul, dupa care sa fortati cuvintele-cheie sa isi gaseasca loc printre randuri. Specialistii in redactare articole SEO construiesc continutul in jurul cuvintelor-cheie, astfel incat totul pare natural, nefortat, in timp ce atrag vizitatori sau potentiali clienti.

Nu folositi in exces cuvintele-cheie. Numarul ideal pentru cuvintele-cheie care urmeaza sa fie utilizate in cadrul continutului este de aproximativ 3-4% din numarul total de cuvinte care alcatuiesc continutul. Daca folositi in exces cuvinte cheie, puteti diminua calitatea continutului, existand pericolul de a fi penalizat de Google. Asta inseamna ca site-ul va mai cobori cateva locuri, cand scopul de redactare articole SEO este acela ca site-ul sa cucereasca primele pozitii din motoarele de cautare.

Prin urmare, daca nu detineti abilitatea de a utiliza corect cuvintele-cheie sau in procentul adecvat, asigurati-va ca apelati la serviciile oferite de specialisti sau de agentiile de marketing. Veti obtine astfel continut de calitate, optimizat corespunzator pentru motoarele de cautare, care va aduce site-ului clasarea si vizibilitatea de care are nevoie.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu