Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Serviciile de content writing de calitate

content writing - firma specializata redactare articole

Serviciile de content writing reprezinta o cerinta obligatorie pentru garantarea unei prezente in mediul online cat mai competitiva. Pentru companiile care doresc o performanta in lupta cu concurenta, informatiile superficiale le pot aduce un mare deserviciu.

Ce sunt serviciile de content writing?

Serviciile de content writing fac referire la scrierea de texte pentru site-uri, publicatii online, postari pentru retelele sociale, e-mail marketing, newslettere, etc. Cu alte cuvinte, orice prezenta in mediul virtual, are nevoie de acest tip de continut. Cu ajutorul acestor servicii se pot:

 • oferi motoarelor de cautare acele informatii de care utilizatorii au nevoie;
 • atrage cat mai multe dintre persoanele intereste de acel subiect;
 • se poate face cunoscut un brand, un produs, un serviciu etc.;
 • se poate informa publicul atras;
 • se poate mentine legatura cu clienții.

Acest tip de continut trebuie sa fie cat mai adecvat intereselor urmarite, dar si publicului caruia i se adreseaza. Un fel de continut se poate realiza pentru un site de prezentare, un altul pentru un e-mail, pentru prezentarea unui produs sau pentru o postare pe retelele de socializare.

Cele mai frecvente servicii de content writing ce pot fi realizate

 • cel mai simplu serviciu de content writing este scrierea unui text pentru un blog. Scopul unui astfel de continut este acela de a transmite intr-un mod detaliat o stare si de a informa, a descrie si a prezenta un produs fara a-l vinde. Acelasi tip de continut se poate realiza si pentru o postare pe retelele de socializare.
 • Pentru scrierea de continut pentru un site de prezentare sau pentru un magazin onlinese va alege o varianta formala, in functie de tipul de serviciu. Trebuie sa contina cat mai multe detalii importante menite sa convinga vizitatorul sa colaboreze cu firma care se prezinta. Pentru a oferi cat mai multe informatii, pe un site de acest fel se pot posta frecvent articole.
 • In prezentarea companiei, conceperea de advertorialepoate fi un alt tip de realizare de content writing. Un articol de acest fel poate reprezenta un ghid, o descriere de produs, o detaliere a beneficiilor oferite de produs sau de servicii.
 • Un continut relevant poate fi oferit si de realizarea unui interviu scris. Un astfel de continut este extrem de important pentru a informa si educa publicul, dar si pentru a influenta intentia de apelare la un anumit tip de serviciu.

Așadar, serviciile de content writing reprezinta o modalitate extrem de importanta si de eficienta in prezentarea, comunicarea, informarea si influentarea intentiei de achizitionare.

Cum arata un produs de content writing de calitate

A realiza un continut de calitate nu este un lucru atat de simplu. Pentru conceperea de texte interesante si care sa atraga publicul este nevoie de experienta si  de stabilirea unor obiective clare.

Pentru a realiza continut de calitate, care sa fie apreciat atat de motoarele de cautare, cat si de cititori, trebuie tinut cont de urmatoarele aspecte:

 • titlul trebuie sa fie relevant si atragator;
 • cuprinsul trebuie sa fie bine documentat;
 • continutul trebuie sa fie potrivit pentru tipul de site, publicatie, blog, forum
 • in redactarea textului trebuie sa se tina cont de publicul caruia ii este adresat;
 • este necesar sa fie scris corect din punct de vedere gramatical;
 • nu trebuie sa ofere informatii false sau neadevaruri;
 • sa contina o scurta introducere, un cuprins bine alcatuit si o frazade incheiere.

Daca toate aceste cerinte minime sunt respectate, atunci se poate realiza un continut de calitate si adecvat scopului urmarit.

O strategie importanta in realizarea unui continut de calitate este strategia SEO. Strategiile SEO care au la baza continut variat si de calitate sunt de o mare eficienta.

Serviciile de content writing au ca scop educarea publicului in vederea alegerii unui continut de calitate.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu