Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Redactare articole SEO – ce reguli trebuie respectate?

Daca exista un singur element care are abilitatea de a propulsa extraordinar un website, atunci este vorba despre continut. Si nu orice fel de continut, ci continutul care este compatibil cu standardele SEO. Cand vine vorba de redactare articole SEO, exista mai multe reguli care trebuie luate in considerare.

Iata, in cele ce urmeaza, cateva astfel de reguli care asigura succesul continutului SEO:

Structura continutului este importanta

Pe de o parte, conteaza foarte mult ca un articol sa fie informativ, relevant si sa corespunda cu cerintele SEO, dar conteaza si modul in care este prezentat. Specialistii in redactare articole SEO isi acorda timp pentru a structura corect informatiile furnizate in cadrul unui articol. Asta implica structurarea elementelor de continut de pe pagina, cum ar fi H1-uri, text de ancorare, caractere (italic, cursive, etc). De asemenea, ei creeaza titluri si subtitluri folosind cuvinte cheie si editeaza adresa URL folosind cuvinte cheie adecvate. Adresele URL ar trebui elaborate in mod strategic, intrucat ghideaza cititorii catre un continut captivant si, de asemenea, contribuie la o buna pozitionare a site-ului in rezultatele motorului de cautare.

Link-urile SEO nu trebuie neglijate

Specialistii in redactare articole SEO incearca intotdeauna sa se conecteze la website-uri relevante, care ofera mai multe informatii si care asigura utilizatorilor o experienta cat mai buna. De asemenea, ei fac conexiuni in cadrul propriului website, deoarece asta ajuta utilizatorii si motoarele de cautare sa navigheze mai usor in website. Backlink-urile sunt si ele importante, deoarece motoarele de cautare considera util un continut cu backlink de calitate.

Imaginile sunt si ele de ajutor

Imaginile optimizate sporesc gradul de utilizare si eficienta continutului. In general, imaginile se optimizeaza pentru titlurile cuvintelor cheie, text alternativ, descrieri, si asa mai departe.

Se adauga meta descrieri

Meta-descrierea este un text mic care apare alaturi de link-ul catre website in rezultatele motorului de cautare. Specialistii in redactare articole SEO adauga meta-descrieri relevante bazate pe cuvinte cheie pentru a ajuta motoarele de cautare sa indexeze website-ul mai rapid. Asta ajuta excelent la generarea de trafic catre website.

Densitatea cuvintelor cheie este in continuare de o mare importanta

Numarul de cuvinte cheie care urmeaza sa fie integrate depinde de numarul de cuvinte al continutului. Este suficient sa se foloseasca 1-2 cuvinte cheie pentru fiecare 100 de cuvinte. Cel mai indicat este sa se foloseasca cuvinte cheie de inalta calitate, cu o concurenta redusa.

Platformele de socializare prezinta beneficii

Site-urile de retele sociale precum Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest reprezinta o modalitate foarte buna de a distribui continutul catre publicul mai larg. De asemenea, va ajuta sa imbunatatiti popularitatea website-ului. Fiind conectat la mai multi utilizatori prin intermediul acestor platforme de socializare, veti obtine mai mult trafic si, prin urmare, o pozitie mai buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, este important ca toate formele de continut pe care le publicati sa fie relevante. Publicul-tinta va dori intotdeauna sa afle mai multe informatii despre ceea ce se intampla in domeniul sau de interes si de aceea va vizita website-ul sau blogul in mod frecvent. Continutul ar trebui scris in mod natural, ar trebui sa fie bogat in informatii cat mai utile si cat mai relevante pentru public. Cuvintele cheie se utilizeaza in mod strategic, astfel incat sa se amestece cu fluxul natural al continutului. Calitatea continutului nu trebuie niciodata sacrificata pentru a imbunatati clasamentul SEO. De asemenea, incercati sa publicati continut in mod consecvent. Cu cat va actualizati mai des continutul, cu atat motoarele de cautare va vor examina site-ul si, prin urmare, website-ul va beneficia de o pozitie mai buna in clasamentul motorului de cautare.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu