Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Mentine-ti site-ul activ prin publicarea de articole noi

d

Site-ul tau este oglinda activitatii pe care o desfasori, dupa care clientii sau posibilii clienti se pot orienta pentru a beneficia de serviciile oferite de tine. Un site care este bine intretinut, bine optimizat si in care se posteaza articole constant, cu un continut de calitate si original, va insufla mai multa siguranta si incredere in ochii cititorilor.

Daca il parasesti, acesta nu va mai reusi sa atinga performante si popularitate. Daca il actualizezi constant cu un continut de calitate, vei avea parte si de mai multe persoane interesate in activitatea ta. De asemenea, si motoarele de cautare capata incredere in site-ul tau, obisnuindu-se cu o anumita frecventa a scrierii. Acest lucru este foarte util, pentru ca prin intermediul lor site-ul tau poate aparea prin primele rezultate afisate in urma cautarii unui cuvant-cheie de catre cititor.

Cu cat ai articole mai proaspete, cu atat site-ul ta va fi indexat mai mult

Este adevarat ca daca alegi sa scrii un continut irelevant sau care nu prezinta interes pentru publicul tinta, scrierea constanta s-ar putea sa nu te ajute, insa daca respecti toti pasii impusi de SEO, te vei bucura de o evolutie rapida si eficienta. Site-ul tau nu va creste pe baza unor cititori temporari, ci vei avea parte de cititori loiali, care se consulta imediat cu articolele postate de tine atunci cand vor sa obtina informatii relevante in legatura cu un anumit serviciu sau produs.

Motoarele de cautare (Google, Bing etc.) folosesc diverse programe prin intermediul carora site-urile sun indexate, astfel ca se ghideaza dupa anumite criterii pe baza carora fac acest lucru. Asadar, site-ul este indexat in functie de cat de frecvent de actualizat, in functie de cuvintele cheie folosite, in functie de linkurile folosite.

Stiai ca motoarele de cautare repozitioneaza un site dupa ca se publica un articol nou sau se actualizeaza unui vechi? Schimbarile trebuie sa fie facute foarte atent, pentru ca fiecare schimbare poate duce la repozitionarea site-ului tau web si, deci, la evolutia sau involutia acestuia.

Cu cat scrii mai mult continut, cu atat atingi mai multe teme care pot fi de un real interes pentru publicul tinta.

Este foarte important sa stabilesti tema cat mai clar pentru articolul pe care il scrii, pentru ca aceea este cea care reprezinta ideea de baza si cea care ramane cel mai proaspat in mintea cititorului. Cu cat scrii mai mult, cu atat ai ocazia sa abordezi tot mai multe teme care ar putea sa fie interesante pentru vizitatorul site-ului tau incat sa-l faca sa revina.

Cuvintele-cheie, folosite incorect, pot dauna evolutiei site-ului.

Alege sa folosesti cuvinte-cheie intr-un mod cat mai natural, sa le introduci in articol intr-un mod cat mai organic, pentru a nu se observa prezenta acestora, pentru a nu bloca intr-un fel sau altul fluiditatea articolului.

Folosirea incorecta a acestora poate crea falsa impresie ca articolul este complet, este actualizat si bine optimizat, cand, de fapt, realitatea este alta.

Originalitatea si calitatea sunt piatra de temelie pentru un site web.

O sa fii surprins/a de numarul de pagini concurente care abia asteapta sa iti ia locul si, cel mai probabil, te va coplesi acest lucru, insa nu trebuie sa iti faci griji. De cele mai multe ori, calitatea si originalitatea sunt cele mai importante atribute catre o pagina web de succes, asa ca in loc sa iti induci o teama care nu isi are rostul, continua-ti activitatea ca pana acum. Restul va veni de la sine.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu