Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Importanta SEO sau o lovitura de marketing prin optimizare site

strategia SEO de creare continut site - agentie redactare articole

Pentru a intelege utilitatea SEO sau optimizarea unui site web, trebuie mai intai sa intelegeti cum functioneaza internetul. Internetul este o retea gigantica de continut interconectat, la fel ca firele unei panze de paianjen. La sfarsitul anului 2020, existau peste 1,8 miliarde de site-uri in intreaga lume. Utilizatorii sunt divizati. Unii vor sa poata gasi propriul site intr-o clipita, in timp ce altii vor sa gaseasca site-ul care le corespunde cererii / nevoilor.

Solutia ideala: motoarele de cautare!

Motorul de cautare este un instrument care va permite sa gasiti pagini web, videoclipuri, imagini, folosind cuvinte cheie. Este alcatuit din roboti care scotocesc web-ul dupa noi adrese si continut nou pe care apoi il indexeaza intr-o baza de date. Aceeasi baza de date este consultata de utilizatorii de internet prin intermediul motorului de cautare.

Prin urmare, obiectivul motorului de cautare este de a oferi cel mai relevant rezultat la intrebarile pe care le primeste.

Consecinta acestei prioritizari este aparitia unei batalii nesfarsite pentru ca managerii de site-uri web sa faca site-ul lor sa apara printre primele rezultate citate de motorul de cautare. Pentru ca daca este acolo, va atrage multe alte vizite. SEO ar trebui sa ocupe un loc important in strategia de marketing online. Si asta pentru ca optimizarea site web presupune ca acesta va aparea printre primele linkuri pe pagina de rezultate a unui motor de cautare. Acest lucru va genera nu doar mai mult trafic, ci mai ales trafic optimizat si directionat, cu alte cuvinte prezenta pe site-ul dvs. a utilizatorilor de internet interesati de serviciile dvs. Fara SEO, site-ul dvs. nu va fi accesat, va veti clasa in partea inferioara pe pagina de rezultate si veti obtine mai putin trafic.

Toate acestea devin si mai importante daca operati intr-o industrie competitiva. Utilizatorii de internet citesc rar dincolo de primele 10 propuneri sau chiar de primele 5. Daca optimizarea site-ului necesita o investitie de timp si bani, aceasta va va oferi rapid independenta si va va costa mai putin. Optimizarea site este necesara pentru a va aduce o rentabilitate majora a investitiei in comparatie cu publicitatea platita. Avantajul acestui lucru va fi cresterea traficului catre site-ul dvs., a vanzarilor si a cifrei de afaceri.

Optimizarea site-ului web – argumente pro

  • Pentru a castiga vizibilitate pe motoarele de cautare
  • Pentru a genera trafic calificat
  • Ca parte a unei strategii de marketing de intrare, optimizarea site-ului existent este o adevarata parghie pentru a castiga trafic. Obtinerea de locuri fruntase in rezultatele cautarii va aduce astfel mai multi vizitatori pe site-ul dvs.
  • Pentru a va crea noi oportunitati de crestere
  • Odata ajuns pe pagina optimizata, asigurati-va ca vizitatorii dvs. navigheaza pe un site actualizat. Evitati continutul invechit pentru a le mentine atentia. Oferirea de continut clar si relevant va genera interactiuni: cereri de oferte sau informatii, achizitii online, comentarii etc.
  • Pentru a va imbunatati imaginea brand-ului
  • Optimizarea site implica in mod necesar aceasta notiune de reducere. Daca utilizatorul ajunge pe site-ul dvs. si gaseste continut neinteresant si depasit, imaginea brand-ului va suferi. Continutul trebuie sa evolueze in timp si in functie de activitatea dvs. Actualizarea continutului existent va va permite sa va dezvoltati reputatia si imaginea de expert in domeniul dvs.!
  • Pentru a economisi timp si bani
  • Lucrul la continutul existent ramane o modalitate rapida si economica de a imbunatati SEO-ul site-ului. Daca site-ul dvs. are deja articole bine pozitionate pe o tema, nu este nevoie sa creati continut nou. Va fi necesara o simpla optimizare a site-ului (SEO).

O optimizare site potrivita, realizata de un profesionist cu experienta, ar trebui sa va garanteze un loc printre primele cinci rezultate ale motoarelor de cautare. Daca respectati diferitele etape ale acesteia, respectiv alegerea cuvintelor cheie strategice, scrierea continutului relevant, utilizarea codurilor si etichetelor HTML, site-ul dvs. ar trebui sa se claseze bine.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu