Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Doresc sa imi deschid un magazin online – am nevoie de servicii de marketing si de descrieri produse sau de servicii web design?

descrieri produse - servicii profesionale redactare texte online

Ca vrem sau nu sa recunoastem, traim in era digitala, si aproape cu totii avem o prezenta digitala de un fel sau altul. Si, in mod firesc, toate afacerile au ales sa faca trecerea in mediul online si, prin urmare, s-au vazut nevoite sa puna accentul pe marketingul electronic. Desigur, sunt si afaceri care continua sa se desfasoare doar in mediul offline, dar sunt sanse mari sa nu cunoasca acelasi progres pe care il garanteaza activitatea in mediul online. Mai sunt si afaceri care functioneaza atat in mediul online, cat si in offline, ceea ce este cel mai recomandat, acolo unde se poate. Cert este ca marketingul electronic si multe alte servicii, printre care cele de content writing, de descrieri produse, de promovare pe retelele de socializre, sunt din ce in ce mai solicitate.

Servicii de marketing electronic – de la descrieri produse si pana la promovare

In prezent, agentiile de content writing si marketing digital sunt foarte solicitate, deoarece unul dintre cele mai semnificative aspecte ale marketingului digital este utilizarea eficienta a retelelor sociale. Daca detineti un magazin online sau v-ati decis sa va mutati activitatea in mediul online, la inceput veti avea nevoie de servicii de baza, inclusiv servicii de web design, de descrieri produse si de creare advertoriale, dar imediat veti avea nevoie si de promovare pe retelele de socializare. Explicatia este una simpla, si anume utilizarea activa si inteligenta a retelelor de socializare precum Facebook, LinkedIn, Pinterest si Instagram reprezinta o modalitate excelenta de a va construi baza de consumatori si de a interactiona zilnic cu acestia.

Serviciile de social media marketing se refera la procesul de castigare a traficului prin intermediul platformelor de socializare. Doar cateva descrieri produse publicate pe retelele de socializare pot starni reactii din cele mai diverse. Apoi, exista marketingul prin e-mail, care este mai puternic daca detineti o baza de date cu consumatori sau persoane pe care doriti sa le vizati direct. Serviciile de marketing prin e-mail includ adesea trimiterea de e-mailuri destinate publicului-tinta. Email-ul poate cuprinde buletine informative, descrieri produse sau actualizari, reprezentand astfel un mijloc excelent de informare a clientilor cu privire la noi produse care va imbogatesc gama, oferte, promotii speciale sau cele mai recente evenimente.

Descrieri produse – cum influenteaza aspectul unui magazin online?

Pe scurt, un magazin online nu isi poate desfasura activitatea in lipsa unor descrieri produse. Pe de o parte, descrierile de produse ofera utilizatorilor informatiile de care au nevoie, dar pe de alta parte, pot dicta si design-ul website-ului. Desigur ca orice magazin online isi poate extinde eforturile de promovare si poate demara un blog, dar in continuare, site-urile de comert electronic se bazeaza pe descrieri produse. Daca postarile de blog vor fi mai ample si mai diverse, descrierile de produse vor fi succinte, dar vor oferi informatii complete. Pentru ca design-ul unui magazin online sa fie placut si atragator, de preferat ar fi ca descrierile de produse sa respecte aceeasi structura. De ce este necesar sa puneti accentul pe designul website-ului? Pentru ca designul site-ului web determina daca un utilizator va efectua sau nu o achizitie. O serie de studii au concluzionat ca aproximativ 70% dintre utilizatori decid credibilitatea unei companii pe baza designului website-ului. In plus, descrierile de produse impreuna cu designul site-ului au un impact substantial asupra conversiei traficului, mai ales daca acestea sunt optimizate si pentru dispozitivele mobile.

Asadar, putem concluziona ca serviciile de marketing electronic si de web design trebuie sa figureze pe lista prioritatilor atunci cand planificati o campanie de promovare a afacerii pe care o detineti.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu