Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

De ce sa las o agentie content writing sa se ocupe de blogul meu de afaceri?

agentie content writing - servicii profesionale de content writing

In domeniul marketingului online, exista o serie de aspecte care nu trebuie neglijate. De exemplu, un blog de afaceri este un astfel de aspect care conteaza foarte mult. Afacerile online folosesc blogurile pentru a-si prezenta ofertele si expertiza in industria conexa. De fapt, 81% dintre companii sunt de parere ca blogurile sunt destul de eficiente in promovarea afacerii lor, realizand totodata interactiunea cu publicul vizat. Tot statisticile arata ca peste 92% dintre companiile care detin un blog cu postari frecvente au sanse substantiale de a atrage clienti prin intermediul blogului, in timp ce o agentie content writing care se ocupa de postarea blogurilor genereaza cu 67% mai multi potentiali clienti in comparatie cu agentiile care nu apeleaza la bloguri pentru atragerea clientilor. 

Nu exista nicio indoiala ca, pentru a crea postari de o buna calitate, bloggerul sau specialistul in content writing ar trebui sa detina abilitati excelente, dar si o cantitate insemnata de experienta. Din acest motiv si nu numai, majoritatea companiilor online apeleaza la o agentie content writing care sa se ocupe de blogul lor. 

Iata de ce poate fi o idee buna sa colaborati cu o agentie content writing pentru a va asigura ca blogul va stimula succesul si progresul afacerii:

Scrisul este o arta

Scrisul nu implica doar utilizarea unor abilitati tehnice, ci implica totodata si o latura artistica, iar nu toti oamenii se nasc cu aceasta latura artistica. Desi blogul nu apeleaza atat de mult la tehnicile SEO, necesita abilitati foarte bune de scriere, deoarece scopul sau este acela de a capta complet atentia cititorilor. Cu alte cuvinte, un bun scriitor stie cum sa declanseze o reactie emotionala in randul cititorilor. Prin urmare, daca ceea ce va doriti este ca cititoriii sa se simta conectati la ceea ce se posteaza pe blog, optati pentru o agentie cu experienta in content writing.

Economisiti bani

In general, blogurile sunt postate saptamanal sau de doua ori pe saptamana. Daca postati de mai multe ori – poate de 3 sau de 4 ori pe saptamana -, este posibil sa nu obtineti cine stie ce ROI. De fapt, postarile mai frecvente va pot afecta blogul intr-un mod negativ. Deci, in loc sa angajati cu norma intreaga un specialist in redactare articole, puteti colabora cu o agentie content writing care sa va asigure continutul de care aveti nevoie la un cost mult mai decent. 

Economisiti timp

Poate ca personal sunteti destul de priceput in arta comunicarii, fie ea orala sau scrisa. Dar poate ca nu aveti timp, iar daca aveti un pic de timp la dispozitie, poate ca primul lucru pe care l-ati face nu ar fi acela de a scrie un blog. Puteti incerca sa faceti asta, insa sansele sunt sa observati ca scrierea unui blog nu necesita un pic de timp, ci foarte mult timp. Scrierea unui blog incepe cu cercetarea subiectului, urmata apoi de scrierea propriu-zisa, apoi de corectare si de editare. Toti acesti pasi necesita mult timp si efort. 

Un clasament SEO mai bun

Majoritatea specialistilor in content writing au abilitati SEO foarte bune, asta insemnand ca ei cunosc importanta cuvintelor-cheie, densitatea asociata si alti factori critici. Motoarele de cautare apreciaza atat tehnicile SEO, dar si calitatea continutului postat, asa ca daca va doriti sa imbunatatiti pozitia site-ului in motoarele de cautare, luati in considerare optiunea de a colabora cu o agentie content writing. Conform celor mai recente cifre, odata ce blogul insumeaza 21 pana la 54 de postari, traficul de utilizatori poate creste cu pana la 30%, iar simultan cu aceasta crestere, are loc o mai buna interactiune a publicului-tinta, ceea ce va poate ajuta sa va ajustati afacerea si sa obtineti rezultate si mai bune. 

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu