Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

De ce afacerea mea are nevoie de promovare SEO?

promovare SEO - agentie profesionala redactare articole

Serviciile de promovare SEO sunt vitale pentru orice afacere din nenumarate puncte de vedere, dar mai ales pentru ca o afacere sa fie cu un pas inaintea concurentei. Mai precis, din doua website-uri care vand acelasi produs, utilizatorii tind sa aleaga site-ul care are o performanta SEO generala mai buna, performanta generala incluzand rezultatele SERP, prezenta pe platformele de socializare, experienta de care utilizatorul are parte atunci cand interactioneaza cu site-ul, precum si usurinta de navigare pe site. Mai apoi, serviciile de promovare SEO contribuie semnificativ la redirectionarea traficului utilizatorilor catre website, utilizand link-uri. Acestea sunt create pe alte site-uri web relevante si pe platforme de socializare, fiind totusi necesara permisiunea.

Daca acum stim cat de importanta este promovarea SEO pentru orice tip de afacere, in cele ce urmeaza vom vedea si care sunt acele greseli care trebuie evitate atunci cand se aplica strategii SEO:

Cuvinte cheie de umplutura

Asa-numitii specialisti in SEO care nu detin experienta tind sa exploateze tehnica utilizarii cuvintelor cheie, recurgand la ceea ce s-ar numi cuvinte cheie de umplutura. Dupa cum sugereaza termenul, specialistul SEO ar putea include un numar excesiv de cuvinte cheie cu intentia de a imbunatati SERP. Cu toate acestea, motoarele de cautare sesizeaza cuvintele cheie de umplutura, defavorizand clasamentul final al site-ului in pagina cu rezultate.

Linkuri spam

SERP nu mai pune de mult timp accentul pe cantitate, ci pe calitate. Intr-un efort de a redirectiona mai mult trafic de utilizatori prin procese extinse de construire a link-urilor, un specialist SEO fara experienta poate adauga prea multe cuvinte cheie in continut si poate distruge complet strategia SEO. Un numar mai mic de linkuri (dar mai relevante) este recomandat pentru rezultate bune in SERP.

Continut de slaba calitate

In mod ideal, continutul ar trebui sa fie unic, fara plagiat si cu informatii cat mai relevante cu putinta, ba chiar cu o utilizare foarte limitata (aproximativ 3%) a cuvintelor cheie, pentru a fi compatibil cu cerintele SERP. Un continut excesiv de lung, cu cantitati neobisnuit de mari de informatii irelevante influenteaza in mod negativ clasamentul site-ului in SERP. Se intelege de la sine ca greselile gramaticale si de ortografie nu au ce cauta in continut.

Desi serviciile de promovare SEO sunt importante pentru evolutia si succesul unei afaceri in mediul online, foarte mult conteaza felul in care acestea sunt implementate. Pentru evitarea acestor greseli care au loc in mod frecvent, incercati sa va asigurati ca apelati la serviciile unui specialist in domeniul SEO, care detine experienta in gestionarea celor mai eficiente si de succes campanii SEO. Totodata, el va folosi cele mai recente tehnologii, precum si propria sa expertiza pentru a crea strategii SEO orientate spre rezultate. Pe langa experienta sa, specialistul in SEO ar trebui sa dea dovada si de profesionalism. Pentru o colaborare buna si stabila, profesionalismul chiar este cel mai important aspect. Profesionalismul potentialului specialist in SEO poate fi judecat prin cateva lucruri, cum ar fi punctualitatea furnizarii serviciilor si calitatea serviciilor.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu