Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Cum puteti atrage noi utilizatori prin creare continut site?

creare continut site - firma redactare articole seo

Deoarece prezenta online a devenit o cerinta esentiala pentru ca o afacere sa se sustina la nivel global, este important sa se respecte toate regulile care garanteaza succesul. SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare este procesul care contribuie semnificativ la imbunatatirea traficului pe un website. SEO implica, desigur, creare continut site care corespunde cu cerintele SEO, dar si care ofera informatii de care utilizatorii au nevoie.

SEO sau calitatea informatiilor – ce conteaza cand creem continut online?

Totusi, detinatorii de afaceri online sunt adesea confuzi cu privire la ce trebuie sa faca si cum sa atraga vizitatori pe site-ul lor. Pana nu demult, cand era vorba de creare continut site compatibil cu cerintele SEO, cel mai important factor consta in densitatea cuvintelor cheie. Nici macar calitatea continutului nu mai conta. Cel mai important era ca website-ul sa se clasifice cat mai bine in rezultatele motorului de cautare.

Totusi, date fiind noile standarde, lucrurile s-au schimbat masiv, iar in prezent, totul se invarte in jurul calitatii continutului care trebuie sa ofere publicului o experienta de utilizare cat mai buna. Agentiile care se ocupa de creare continut site pot sa ofere astazi continut informativ si de foarte buna calitate, care sa vina in ajutorul utilizatorilor. Cu alte cuvinte, in prezent nu mai trebuie compromisa calitatea, doar pentru ca un continut sa se conformeze cerintelor SEO. De fapt, un website poate sa apara pe primele pozitii in rezultatele motorului de cautare prin creare continut site deosebit de atragator, convingator, informativ si relevant. Motoarele de cautare indexeaza rapid un continut redactat la standarde ridicate, iar asta imbunatateste clasamentul general SEO.

Continut unic

Asadar, daca obiectivul este acela de a imbunatati clasamentul SEO, de a atrage mai mult trafic si de a obtine mai multi potentiali clienti, atunci primul pas implica creare de continut unic. Cititorii vor fi intotdeauna insetati dupa noi informatii originale. Deci, devine imperativ ca un website sa beneficieze in mod constant de continut unic, care sa ii determine pe cititori sa revina pe site pentru a fi mereu la curent cu tot ceea ce ii intereseaza. De fapt, motoarele de cautare continua sa caute continut proaspat si sa verifice standardele de calitate pe care le indeplineste site-ul. Ceea ce mai puteti face este sa reutilizati continutul vechi prezentandu-l intr-o noua perspectiva sau adaugand informatii recente. Obiectivul este acela de a oferi utilizatorilor ceva nou de citit.

Un alt aspect asupra caruia este bine sa va concentrati pentru a multumi simultan si motoarele de cautare si utilizatorii este lungimea unui articol. Iata ca in acest caz, mai mult este mai bine. Asigurati-va ca scrieti continut de calitate care ofera suficiente informatii relevante despre un anumit subiect. Lungimea minima a unui articol este de 300 de cuvinte, dar in mod ideal, un articol trebuie sa cuprinda 500 de cuvinte. De fapt, motoarele de cautare tind sa favorizeze articolele chiar mai lungi de 700 de cuvinte. Practic, noua tendinta a motoarelor de cautare pune accentul pe articole detaliate, care ofera informatii complete.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu