Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Content writing si … SEO

content writing romania

In ultimele zile, am „studiat” site-urile care fac angajari si observ ca, din ce in ce mai multe firme, cauta…content writer-i. Acum, fie ca datorita pandemiei Covid-19, toti ne dorim sa lucram de acasa, fie ca, intr-adevar toti avem talent de scriitori, sau poate ca, pur si simplu de la atatea trairi si emotii adunate, vrem sa ne descarcam prin scris, nu stiu care e explicatia, dar cert este, ca e la mare cautare aceasta meserie. Si poate ca, de ce nu, undeva in adancul nostru, cu totii avem talente nedescoperite inca.

Content writer-ul nu  este altceva decat un redactor de articole, un scriitor de continut, adica un fel de blogger, dar care stie sa scrie articole optimizate SEO. De obicei, apelam la serviciile de content writing atunci cand ne dorim sa cream un blog, un site de prezentare, un magazine online, o retea de social media, si chiar si un advertorial, caci continutul textului este cel care face diferenta in functie de ceea ce ne dorim. De exemplu, in cazul blog-ului si a retelei sociale, continutul este realizat cu scopul de a informa si de a descrie un produs, fara sa aiba ca actiune vanzarea lui, in timp ce, in cazul site-ului de prezentare si a magazinului on-line, continutul ofera detalii cat mai multe despre un produs sau serviciu, cu scopul de a fi vandut vizitatorilor sau publicului tinta.

Prin urmare, aceste servicii ajuta atat la crearea unui continut, care sa fie usor de gasit de vizitatori pe motoarele de cautare prin simpla tastare a unui cuvant cheie, cat si la atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori si potentiali cumparatori.

La ce se refera … SEO?

Cu totii am auzit de expresia „articole SEO”, dar ce sunt ele? Sunt acele articole care sunt scrise atat pentru oameni, cat si pentru motoarele de cautare. Adica, daca vrei sa iti cresti calitativ traficul pe site-ul tau, apelezi la optimizarea SEO. Asadar, pagina ta web poate fi promovata, dar se respecta anumiti pasi care sa duca la cresterea pozitiei acelei pagini in cadrul motoarelor de cautare, si asta, prin folosirea unor cuvinte cheie care sa fie relevante pentru tipul de activitate al site-ului. Din acest motiv ai nevoie o echipa profesionista, care prin creativitate si originalitate sa te ajute in asa fel incat, site-ul web personal al tau sau al companiei tale,  sa ajunga pe prima pozitie intr-un motor de cautare. Optimizarea eficienta si sigura, atat on-page, cat si off-page, este cea care va face sa creasca traficul si reputatia pe web-site, dar va contribui si la imbunatatirea lui, prin folosirea unui continut si design atragator. Cu alte cuvinte, aceste doua ramuri iti arata pe de o parte, ce se intampla pe site-ul pe care il detii, si pe de alta parte, ce se petrece dincolo de el, adica, la site-urile care fac trimitere care site-ul detinut de tine.

Serviciile SEO oferite de echipa profesionista pentru optimizarea on-page vor consta in faptul ca, aceasta va urmari ca viteza de incarcare pe un site sa se imbunatateasca indiferent de tipul de dipozitiv folosit, va atrage vizitatorii prin titluri si descrieri atragatoare, va avea grija sa elimine erorile ivite, va structura site-ul in asa fel incat, navigarea sa fie facuta cu usurinta si, va prelucra imaginile pe site in vederea crearii pentru vizitatori a unei experiente placute si memorabile. Concret, ca sa intelegem despre ce este vorba: cuvantul cheie sa fie pus atat in titlul paginii, dar si in subtitluri; link-urile interne sa lege paginile intre ele; viteza de incarcare pe site sa fie rapida, imaginile sa fie descrise, textul sa fie calitativ, etc.

Referitor la serviciile SEO oferite de echipa profesionista pentru optimizarea off-page, aceasta va crea link-uri calitative si cantitative, ce vor face ca site-ul tau sa fie primul accesat pe un motor de cautare, avand la baza un continut eficient care sa atraga atentia tuturor vizitatorilor asupra acestuia. Practic, aceste link-uri sunt asemanatoare butoanelor de share de pe Facebook, fiind considerate ca si voturi, ajutand totodata motoarele de cautare sa analizeze si sa contorizeze numarul site-urilor care fac trimitere catre site-ul pe care il detii.

Prin intermediul cuvintelor cheie si printr-un continut al textului original si relevant, echipa de profesionisti iti va asigura atat cresterea numerica a vizitatorilor pe web-site, cat si depasirea concurentei. Cu cat continutul va fi mai relevant, cu atat vizitatorii atrasi de site-ul tau vor petrece mai mult timp pe el, ceea ce va duce si la atragerea altora. Astfel, serviciile SEO oferite de o echipa profesionista vor contribui cu siguranta la atingerea succesului afacerii tale.

In concluzie, SEO nu este o lista de practici, ci o gandire bazata pe strategii, caci trebuie intelese atat mecanismele pe baza carora functioneaza motoarele de cautare, cat si relatiile realizate de aceste mecanisme.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu