Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Content writing seo – o solutie eficienta pentru promovarea online

creare advertoriale - servicii de content writing specializate

In zilele noastre promovarea online reprezinta o modalitate din ce in ce mai cautata si folosita de catre diverse companii pentru a-si creste veniturile. Odata cu avansul tehnolgic, oamenii s-au schimbat, acum ca tehnologia e la indemana tuturor. In ultimii ani din ce in ce mai multi oameni au folosit internetul pentru a-si procura diverse produse, in defavoarea clasicului mers in magazin.

Din punctul de vedere al companiilor, tehnologia a adus cu sine venituri masive. Dar pentru ca aceste venituri sa fie stabile si sa aiba castiguri si in viitor, este necesara o promovare online a produselor prin intermediul diverselor campanii publicitare pe retelele de socializare, e-mailurilor sau chiar a influencerilor si blogerilor. Daca promovarea lipseste sau nu este bine efectuata, sansele unei reusite nu sunt tocmai mari.

Termeni si functii SEO pentru content writing seo

Serviciile content writing seo presupun folosirea si implementarea unor termeni, cuvinte si fraze cheie in continutul web, astfel incat sa se regaseasca printre primele cautari in paginile motoarelor de cautare. Acest tip de servcii se folosesc pentru cresterea vizibilitatii site-ului si obtinerea de noi cititori si clienti, după caz, in functie de tipul site-ului promovat.

Ce face mai exact content writing seo pentru afacerea ta? In primul rand marirea traficului calitativ al site-ului. Acest lucru se poate face prin introducerea unor elemente cheie, spre exemplu titluri ce contin cuvinte cheie si relevante, expresii in algoritmul de cautare. Odata realizate acestea, cresterea afacerii va veni de la sine, pe masura ce trece timpul.

Cuvinte cheie – formate de obicei din unul sau doua cuvinte, sunt folosite dupa un research adecvat, pentru a intelege si descoperi cuvintele dupa tipul de cautari ale utilizatorilor. In jurul cuvintelor cheie se va forma intregul continut.

Cuvinte cheie cu coada lunga – sau long tails, sunt fraze formate din mai multe cuvine ce pot fi mai usor optimizate si interogate de Google.

Ancorele – sau anchor text cum mai sunt cunoscute publicului larg, reprezintă cuvintele cheie sau frazele care au un hyperlink în spate, link ce conduce catre site-ul promovat.

Titlul – acesta trebuie ales astfel incat sa informeze cat mai exact despre continutul articolului si sa aiba o eticheta adecvata, care va aparea in paginile de cautare web.

Metadescriere – reprezinta o descriere scurta si succinta despre continutul site-ului ce va aparea in pagina de cautare Google. Aceasta va convinge clientii sa dea click pe pagina site-ului promovat.

Continutul propriu-zis – tot continutul articolului trebuie sa fie fie redactat astfel incat sa capteze atentia cititorului, sa ii ofere informatiile de care are nevoie, sa il convinga sa cumpere un anumit produs, chiar sa-l recomanda si sa revina pe site, cat mai des posibil.

Avantaje promovare online prin content writing seo

Un prim avantaj al promovarii online il reprezinta rapiditatea prin care iti poti face cunoscuta afacerea si produsele comercializate. Prin intermediul unui site bine organizat si intretinut, datorita serviciilor de content writing seo, produsele comercializate ajung in atentia intregii populatii, deoarece oameni din toate orasele vor avea acces la ele, comparativ cu un magazin fizic cu produse comercializate doar intr-un oras.

Un alt avantaj este faptul ca odata ce un produs este cumparat de o persoana, aceasta din urma poate recomanda mult mai usor produsul prin intermediul unei simple postari pe retelele de socializare sau pe canalele de YouTube. In ultima perioada un avant extraordinar il reprezinta promovarea online prin intermediul influencerilor care primesc, testeaza si prezinta produsele urmaritorilor lor.

Nu in ultimul rand, vanzatorul isi poate promova la randul sau produsele prin intermediul paginii web, Marketplace pe paginiile de socializare, reclame platite pe YouTube, avand astfel posibilitatea ca produsele sale sa ajunga in atentia tuturor.

Chiar daca promovarea online prin content writing seo necesita un timp ceva mai indelungat si o echipa care sa se ocupe de tot, pe termen lung este o investitie profitabila.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu