Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Colaborarea cu o firma de redactare articole

Colaborarea cu o firma de redactare articole

Suntem o agentie de redactare articole, ce ofera servicii profesionale de redactare articole si de aceea, suntem in cautarea unor persoane dispuse pentru o eventuala colaborare pentru redactare de articole. Ca si colaborator, vei redacta articole in limba romana, pe diverse teme. In zilele noastre, o forma de advertorial foarte des intalnita in mediul online, este articolul.

Va trebui sa redactezi articole, care sa indeplineasca o serie de cerinte, considerate a fi clasice pentru SEO, adica sa aiba un numar minim de cuvinte, cam 500-600, sa contina cuvinte cheie, sa fie clare si sa poata fi citite de pe orice device existent. Insa, trebuie mentionat faptul ca, articolele pentru a nu primi penalitati de la Google, trebuie sa fie cat mai la obiect, caci cele publicate pe canalele ce nu sunt de incredere, care sunt agresive si realizate intr-un mod abuziv, si care urmaresc in acelasi timp si o promovare rapida, pot primi din partea platformei Google, penalizari destul de grave.

Concret, va trebui sa redactezi articole, prin care sa promovezi afacerile in mediul online. Articolele vor trebui sa fie foate bine argumentate, structurate si sa fie cu rol informativ, pentru a oferi potentialilor cumparatori, o imagine cat mai buna a produselor si serviciilor, in vederea vanzarii lor. Ca si colaborator pentru redactare articole, practic, vei crea continut optimizat SEO, cu scopul de a atrage trafic prin intermediul motorului de cautari, si de a ajunge totodata si la clienti. In scrierea continutului pentru articole, va trebui sa cercetezi cuvintele cheie din anumite domenii de activitate, sa le optimizezi in text, pentru a usura posibilitatea lor de cautare, sa organizezi continutul in functie de subtitluri, pentru ca informatia sa ajunga cat mai repede la utilizatori si sa realizezi promovarea continutului. Pare complicat, dar pe parcurs, vei invata tot ce ai de facut si vei deveni cel mai bun in ceea ce vei face alturi de noi.

Interes mare pentru colaborare redactare articole. Oare de ce?

In primul rand, daca vrei o colaborare pentru redactare de articole, trebuie sa stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical si ortografic, sa ai talent in a scrie, sa ai imaginatie, sa fii original, creativ si sa ai la dispozitie…timp, caci va trebui sa te documentezi mereu pe diverse teme si sa fii…operativ, caci doar asa, vei reusi sa ai o colaborare pentru redactare articole frumoasa, fructuoasa si de lunga durata.

Articolele pe care le vei scrie, vor fi publicate pe blog-urile sau pe site-urile cu autoritate in mediul online. Astfel, va trebui sa interactionezi cu clientul de la bun inceput si sa intelegi, ceea ce isi doreste el cu adevarat, si sa faci in asa fel incat, obiectivele afacerii clientului, sa coincida cu obiectivele potentialilor cumparatori ai produselor sau serviciilor sale. De exemplu, pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe un site, va trebui sa folosesti in descrierea anumitor subiecte, foarte multe cuvinte cheie, care sa genereze trafic tot mai mare pe acel site, si care in final, sa vina si cu rezultatele mult dorite, adica vanzari generatoare de crestere a profitului.

Este o concurenta mare pentru colaborare redactare articole si acest lucru se vede si din multitudinea de anunturi de pe site-urile cu locuri de munca, ce se regasesc fie la sectiunea cerere, fie la sectiunea oferta. Vei fi apreciat pentru ceea ce scrii, deoarece articolele redactate de tine, vor avea continut original si calitativ si vor fi considerate adevarate instrumente de marketing. Acestea vor fi foarte importante pentru mediul online, mai ales, ca pe termen lung sunt considerate a fi chiar o forma eficienta de promovare, ajutand astfel la cresterea vanzarilor. Articolele scrise de tine, vor atrage nu numai clientii, dar, vor contribui si la cresterea notorietatii brandului respectiv.

Acum este lesne de inteles de ce peste tot apare scris…dorim colaborare redactare articole!

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

1 Comment
 • Andreea
  iunie 9, 2021

  Buna ziua 🙂

  Pot trimite un CV pentru o colaborare? Sau cum as putea sa procedez?
  Multumesc pentru raspuns!

  Reply
Posteaza comentariu