Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Cele mai bune articole pentru blog

articole pentru blog - agentie redactare articole seo

Un blog este o metoda buna de a te ajuta să iti prezinti afacerea, sa promovezi domeniul tau de activitate, si sa convingi utilizatorii sa iti devina clienti, ori colaboratori. Pasiunea de a scrie este obligatorie cand vine vorba despre articole pentru blog.

Un blog este practic un jurnal online, ceea ce inseamna ca articolele pentru blog pot avea orice subiect doresti, de la prezentarea unui produs, ori serviciu, pana la sfaturi despre o viata mai buna, s.a.

Articole pentru blog – sursa de inspiratie, si de bani

In timp, cu articole pentru blog bine documentate, si continut de calitate poti deveni cunoscut in mediul online, existand sanse reale sa fii contactat la un moment dat de diferite firme dispuse sa colaboreze cu tine, sau sa devina clientii tai (daca promovezi anumite servicii ori produse).

Daca vrei mai mult trafic pe site, sa generezi actiuni/interactiuni, lead-uri pentru afacerea ta, ori pur si simplu sa iti maresti comunitatea online, este bine sa iti stabilesti obiectivul de marketing. Altfel spus, sa stii exact in ce scop scrii articole pentru blog. Este important sa oferi vizitatorilor online permanent articole pentru blog de calitate, reale, concise, si imagini care sa reflecte exact ceea ce promovezi. Succesul va veni (usor, dar sigur) de la sine.

Dupa ce ai creat blogul, incepe sa scrii – într-un timp relativ scurt, continutul acestuia poate deveni cartea ta de vizita in mediului online, propriul tau brand. Absolut toate articolele pentru blog pot defini imaginea ta in ochii publicului tinta, indiferent de domeniul in care scrii ori profesezi, iar faptul ca utilizatorii iti vor accesa pagina online, si în urmatoarea zi este o reusita destul de mare.

Crearea de articole pentru blog – structura si continut

Unul dintre cele mai importante aspect in crearea de articole pentru blog este chiar titlul acestora. Ar trebui sa fie catchy, sa atraga atentia utilizatorilor – este dovedit faptul ca aproximativ 80% dintre utilizatori citesc doar titlul, iar de multe ori nu trec mai departe. Un titlu considerat bun ar trebui sa livreze mesajul complet, sa starneasca curiozitate, si sa contina cuvinte relevante pentru cititori – sa reflecte continutul exact al articolului.

Cand vine vorba despre articole pentru blog, ai „mana libera” pentru a scrie continut. Dar, exista cateva puncte cheie pe care ar trebui sa le iei in considerare. Spre exemplu, informatiile ar trebui sa fie concise, insa prezentate intr-un mod personal. Poti include pe parcursul unor articole pentru blog povesti, anectode, exemple, intamplari din propria experienta, etc. Un continut de acest gen va starni emotie in randul utilizatorilor, acestia pot rezona mai bine cu ceea ce prezinti.

Este indicat sa oferi utilizatorilor nu doar informații clare, concise și reale, ci si imagini reprezentative, puternice, care sa descrie exact ceea ce doresti! Daca ai o afacere de exemplu, prin intermediul acestor articole pentru blog poti sa oferi potentialilor clienti diferite mostre, servicii gratuite (ori la preturi promotionale), sau diverse oferte atragatoare care sa-i incante, si sa-i determine sa devina clienti fideli.

In incheiere, poti include in articole pentru blog o fraza (sau mai multe) care sa incheie textul intr-un mod placut. Poate fi o concluzie, un sfat pentru publicul tinta, sau un rezumat scurt despre articol. Totodata, ar fi bine sa adaugi un call-to-action la final – asta implica sa ii faci pe cititori sa te contacteze, sa raspunda la o intrebare, ori sa se aboneze la un newsletter. Asadar, cand scrii articole pentru blog nu uita sa bifezi cele mai importante puncte: continut relevant, interesant (sa aduca si noutate, nu doar informatie), credibilitate, usurinta in citire, si mai ales sa livreze ceea ce promite in titlu – clickbait-ul iti pune in pericol reputatia in domeniul in care activezi.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu