Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Ce sunt cuvintele cheie atunci cand vine vorba despre SEO?

cuvinte cheie in seo - servicii redactare articole

Poate ca te-ai intrebat ce reprezinta cuvintele cheie si cum te pot ajuta acestea sa rezultate favorabile atunci cand vine vorba despre afacerea ta.

Ei bine, cuvintele cheie sunt expresiile sau cuvintele care sunt utilizate cu scopul de a afla informatii despre un subiect prin intermediul unui motor de cautare.

Cuvintele cheie au un rol extrem de important in redactarea articoleleor seo si se impart in urmatoarele categorii: cele exprimate la singular, plural, utilizate la nivel local sau global, cuvinte scurte, lungi, term fresh sau care fac referire la un client sau la un produs.

Cuvintele cheie iti pot aduce trafic spre site-ul tau, fiind utilizate prin intermediul Google. Pentru a realiza o lista eficienta de cuvinte cheie, este esential sa realizezi o analiza amanuntita a acestora.

Cand apelezi la servicii de content writing, redactarea articolelor devine mult mai usoara iar afacerea ta va obtine rezultate cu adevarat valoroare. In felul acesta te poti clasa in primele rezultate in motorul de cautare Google.

Exista o gama larga de instrumente special concepute pentru analizarea cuvintelor cheie: Google Adwords Keyword Tool – KeyWord Planner – functia implementata de Google pentru analizarea cuvintelor cheie.

Pentru un start bun poti opta pentru Google AdWords sau pentru Google Trends.

Un content writer stie sa faca o analiza a cuvintelor cheie in SEO si reuseste sa obtina clienti pentru produsele sau serviciile afacerii tale.

Chiar daca un keyword research presupune destul de mult timp, este un pas important pe care ar fi bine sa il ai in vedere.

O agentie de content writing site raspunsul la profilul clientilor care ti-ar putea achizitiona produsele sau serviciile, la cuvintele cheie utilizate de oameni pe internet, la informatiile pe care doresc oamenii sa le afle si nu numai.

Daca detii un magazin de incaltaminte pentru femei si barbati, un content writer stie sa construiasca unele categorii de baza pe care le-ar putea folosi clientii. De exemplu: adidasi femei, tenisi barbati, tenisi femei, incaltaminte femei, etc.

Daca detii un magazin online care vinde jucarii, treaba sta in felul urmator: jucarii pentru copii, jucarii baieti, jucarii fetite, jucarii mos craciun, jucarii 5 ani.

Cum sa realizezi o lista eficienta de cuvinte cheie pentru web site-ul tau?

Un content writer profesionist alege cuvinte cheie clare care sa fie directionate catre potentialii clienti. Daca vinzi pantofi, cuvintele cheie utilizate ar putea fi: pantofi casual, pantofi sport, pantofi cu toc.

Utilizarea cuvintelor cheie generale sunt foarte bune atunci cand iti doresti sa te adresezi unui spectru mai mare de vizitatori. Metoda acesta va atrage multi clienti, insa tine cont de faptul ca aceste cuvinte generale vor impedica anunturile sa ajunga la anumiti clienti.

Alege un numar de cuvinte cheie potrivit. Ar fi bine sa folosesti intre 5 si 20 de cuvinte in fiecare categorie de produse.

Colaborarea cu un redactor de articole online reprezinta cea mai buna solutie pentru rezultate peste masura asteptarilor tale!

Opteaza pentru cele mai bune servicii de content writing si plaseaza-ti afacerea pe primul loc!

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu