Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Ce presupune serviciul de content writing seo

content writing seo - agentie specializata redactare articole

Content writing seo reprezinta continut de calitate optimizat pentru motoarele de cautare de pe pagini precum Google de exemplu. Acest tip de continut implica creativitate, si ar trebui sa bifeze cateva reguli seo, ca de exemplu respectarea unui anumit tipar, utilizarea cuvintelor cheie, s.a. Content writing seo este diferit fata de continutul pentru un blog spre exemplu, tocmai din cauza ca, fiind necesara optimizarea, trebuie sa fie indepliniti anumiti parametri, si trebuie sa se raporteze in permanenta la cerintele Google.

Content writing seo de calitate

Dupa cum am mentionat anterior, pentru a crea content writing seo este necesara respectarea unui anumit tipar – acesta implica o serie de factori esentiali pentru un continut care sa genereze diverse actiuni, si care sa fie pozitionat cat mai sus pe prima pagina de cautare Google.

Cuvintele cheie reprezinta cea mai importanta parte a continutului optimizat. Prin intermediul lor articolele, indiferent de domeniu, vor fi „vazute” de Google. Desi este putin dificil, introducerea lor in text (in functie de marimea articolului difera si de cate ori utilizezi cuvintele cheie) in mod natural face diferenta cand vine vorba despre content writing seo – de ele depinde vizibilitatea articolelor in mediul online. Dupa stabilirea subiectului exista mai multe metode de a afla ce cuvinte pot folosi utilizatorii in motoarele de cautare pentru a se informa despre tema respectiva. Poti opta fie pentru sugestii de la Google, fie pentru diverse site-uri, si aplicatii (multe dintre ele sunt gratuite). Totodata este bine sa verifici locul cuvintelor cheie pe care le folosesti din clasamentul rezultatelor oferite de Google – sa vezi exact unde ai reusit sa ajungi folosindu-le.

Subiectul pe care il trateaza un anumit articol determina cat de accesat (sau nu) va fi. Este important sa scrii despre subiecte de actualitate care sa ii intereseze pe oameni cu adevarat. Indiferent de tema aleasa, important este sa nu cazi intr-una dintre cele doua extreme – content writing seo prea personal care in general se adreseaza unui grup foarte restrans de persoane (articole de blog), ori content writing seo prea general care se focuseaza exclusiv pe motoarele de cautare (acest tip de continut pierde din vedere faptul ca mai intai de toate mesajul trebuie sa ajunga la oameni, sa le starneasca emotii, interes).

Este importanta si editarea continutului – in general, este recomandat sa citesti cel putin o data articolul creat inainte sa il postezi. Este foarte posibil sa fie nevoie sa corectezi o greseala gramaticala pe care nu ai observat-o, sa modifici lungimea unui paragraf, sa rectifici repetitia unui cuvant, ori sa adaugi o informatie. Content writing seo pune accent nu doar pe continut calitativ, original, ci si pe corectitudinea acestuia.

Content writing seo – reguli de baza pentru optimizare

Pe langa utilizarea cuvintelor cheie, content writing seo presupune si o minima cunoastere a regulilor optimizarii fara de care este posibil ca articolele tale sa nu aiba o „viata” online prea lunga. Spre exemplu, daca site-ul tau nu este indexat scrii fara rost continut folosind cuvinte cheie.

Indexul unui site reprezinta includerea paginilor site-ului tau in baza de date Google. Pentru a verifica acest lucru inainte sa incepi sa faci content writing seo trebuie doar sa copii adresa site-ului in casuta de cautare, si sa vezi ulterior ce rezultate iti apar – daca Google a inclus paginile site-ului in baza de date acesta ar trebui sa apara in lista de rezultate, dar daca nu ti-a indexat site-ul vei primi un mesaj prin care esti informat ca nu s-a gasit nimic. Iata trei puncte importante de care trebuie sa tii cont daca site-ul tau nu este indexat: designul, fisierul robots txt., si viteza site-ului. Toate aceste aspecte vor trebui imbunatatite de catre tine, ori de catre un specialist in domeniu pentru a putea realiza content writing seo eficient.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu