Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Ce ofera un redactor de articole online?

redactor de articole online

Pe orice site de angajare mereu vedem ca e la mare cautare job-ul de redactor articole online. Dar, de fapt, ce este el, si cu ce se ocupa?

Un redactor articole online este cel care care scrie articole originale pentru site-urile web, ce au ca tema diverse subiecte, deci, practic, nu e altceva decat un scriitor de continut. Temele abordate, insa, pot fi generale, dar in acelasi timp, pot fi si texte scrise pentru recenzii, advertoriale, magazine online, publicatii, etc., care au ca scop, de fapt, atragerea si retinerea unei audiente clar definite, rezultatul final fiind actiunile concrete ale clientilor, caci comunicarea cu ei, contribuie de fapt la cresterea profitului unei afaceri, spre exemplu. Deci, ne dam seama ca, esenta unei strategii de marketing, este data intocmai, de continutul creat si postat. Si, trebuie sa recunoastem ca, in ultimii ani, aceasta a fost una dintre cele mai folosite metode de promovare.

De regula, cei care au o afacere, fie isi scriu singuri continutul prin intermediul caruia comunica cu publicul tinta, fie deleaga cu aceasta responsabilitate pe unul dintre angajati, care nu are nici experienta, si nici cunostintele necesare, in a scrie continut calitativ pentru web-site-urile acelor firme. Si, bineinteles, astfel apar, greselile de exprimare si gramaticale, iar, prin folosirea nepotrivita a unor termeni, textele cu siguranta nu vor atrage traficul pe site, ci din contra, vor lasa impresia unei lipse totale de profesionalism si a unei superficialitati vizibile. Solutia care se impune pentru a depasi acest moment, o constituie apelarea la un redactor de articole online care stie cu adevarat cum sa creeze  continut coerent si relevant si care sa va scoata din impas.

Asadar, va enumeram motivele pentru care sa ne alegeti si sa ne contactati:

  • oferim continut care este scris in mod profesionistsi care include acele cuvinte cheie, care de

regula, sunt folosite de potentalii clienti. Cu ajutorul acestora, clientii va vor gasi imediat, dar in acelasi timp vor fi ajutate si motoarele de cautare. Spre exemplu, site-urile al caror continut raspunde prompt la intrebarile cautate de user-i, vor fi afisate in rezultate, mai sus;

  • oferim continut care determina clientii dumneavostra la actiune si totodata ii

indeamna la achizitionarea de produse sau servicii oferite de firma dumneavoastra;

  • oferim continut care este actualizat si postatin mod permanent, care nu face altceva decat sa

ajute ca afisarile sa fie pe primul loc pe motoarele de cautare, astfel, brand-ul detinut de dumneavoastra iesind cu usurinta in evidenta;

  • oferim continut scris in mod rapidsi respectam termenii promisi.

Continutul nostru este unul de succes, deoarece tinem cont de:

  • lungimea articolului. Avem grija la lungimea acestuia, caci studiile arata ca articolele scurte

sub 1.000 de cuvinte primesc mai multe like-uri si mai putine distribuiri, spre deosebire de cele cuprinse intre 1000 si 2000 de cuvinte, care au un numar mare de distribuiri si unul mic de like-uri;

  • continutul articolului. Articolele noastre contin imagini video, liste, explicatii de genul “cum

sa”, “spre exemplu”, precum si raspunsuri la intrebarea  “de ce”, acestea avand un feedback pozitiv.

Astfel, daca apelati la un redactor de articole online, scapati de multitudinea de giji, caci rolul acestuia este de a citi, si de a se documenta permanent, pentru a scrie pentru dumneavostra continut original,  relevant si la obiect.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu