Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Ce criterii sa am in minte atunci cand caut content writer?

caut content writer - agentie profesionala redactare articole

Atunci cand observam o intensificare a activitatii in industria online, are loc, de asemenea, si o crestere a concurentei intre agentiile de marketing care ofera servicii si produse asemanatoare. Exista sute de afaceri online mari si mici, care apartin unei varietati de sectoare, inclusiv IT, productie, furnizori de servicii, si asa mai departe. Toate aceste companii online isi propun obiective inalte, doresc sa obtina cele mai bune rezultate si, de asemenea, doresc cea mai buna rata de conversie a traficului utilizatorilor. De aici se si impune necesitatea sa caut content writer pentru afacerea mea online. Orice tip de afacere – chiar si cele care isi propun sa se desfasoare in mare masura in offline- trebuie sa se bazeze pe un specialist in content writing, care poate oferi continut unic si centrat pe SEO pentru diverse sectoare din industria online. Atunci cand caut content writer pentru afacerea mea online, iata cateva aspecte importante care ma ghideaza:

Experienta

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte. In prezent, cei mai multi dintre noi stim ca scrierea de continut centrat pe SEO difera semnificativ de scrierea conventionala, prin urmare, experienta unui specialist in acest domeniu indica abilitatea sa de a intelege nuantele mai fine ale scrierii de continut orientate catre SEO.

Expertiza specifica domeniului

Acesta este un alt aspect important pe care il am in minte atunci cand caut content writer pentru website-ul meu. Exista zeci de companii online care se ocupa cu o multitudine de tipuri de produse si servicii. Unele website-uri sunt destinate pietelor de nisa, in timp ce alte website-uri sunt adresate unei demografii foarte specifice a utilizatorilor de internet. Prin urmare, specialistul in content writing trebuie sa detina cunostinte considerabile si informatii actualizate despre industria online specifica. Pur si simplu nu este posibil ca toti scriitorii de continut sa scrie continut eficient pentru toate tipurile de site-uri web.

Aptitudini

Un continut ideal, care va face orice afacere sa infloreasca, trebuie sa fie clar, concis, unic si relevant. Doar asa un website poate fi clasat mai sus pe pagina cu rezultatele cautarii. Greselile gramaticale si greselile de ortografie sunt strict interzise, deoarece afecteaza imediat un continut cu adevarat informational si relevant in ochii utilizatorului. Din pacate, un continut cu greseli indica nu doar standarde de calitate scazuta ale unui website, ci si produse sau servicii de o calitate indoielnica. Atunci cand caut content writer, am grija ca el sa detina experienta in sectorul industrial in care imi desfasor activitatea, deoarece aptitudinile sale vor contribui foarte mult la relevanta si calitatea generala a continutului.

Nu in ultimul rand, inainte de a va decide asupra unei colaborari cu un specialist in content writing pentru website-ul personal, solicitati portofoliul sau. Puteti sa solicitati  portofoliul de continut scris anterior sau link-uri catre articole online sau, la fel de bine, puteti sa ii solicitati sa scrie un articol de proba. In general, portofoliul ofera cea mai buna idee cu privire la abilitatile si la stilul de scriere ale specialistului in content writing. Daca apreciati experienta si aptitudinile unui scriitor de continut, atunci puteti colabora cu el si ii puteti oferi feedback pentru a-si ajusta scrierea in functie de nevoile personale. 

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu