Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Ce am de castigat daca postez continut pentru site in mod regulat?

Indiferent care este specificul unei afaceri desfasurate in mediul online, cert este ca are nevoie de un continut bun, creativ, eficient si postat in mod frecvent. Ceea ce face un bun continut pentru site depaseste cu mult orice alte strategii de marketing sau, cel putin, aduce un plus de valoare celorlalte tehnici de marketing. Prin intermediul continutului publicat in mod regulat, afacerea se bucura de o promovare constanta, ajunge la urechile mai multor utilizatori, isi face loc pe cele mai populare platforme de socializare, urmand mai apoi ca beneficiile sa se observe si in ceea ce priveste profitul.

Dar iata mai jos care sunt si alte beneficii importante pe care le are de oferit un continut pentru site realizat la inalte standarde de calitate si publicat in mod regulat:

  1. Va impune afacerea ca fiind o autoritate in domeniul specific de activitate.Cu toate ca publicarea constanta de continut pentru site nu poate oferi rezultate instantanee, insa pe termen lung va va ajuta sa va impuneti ca o autoritate in sectorul de activitate in care va desfasurati afacerea. Aceasta autoritate sau expertiza in domeniu va completa toate celelalte eforturi de marketing. Utilizatorii vor astepta cu nerabdare articolele, sfaturile, informatiile si indrumarile pe care le postati si vor naviga pe site ori de cate ori vor avea dubii. Pe de o parte, conteaza si sa publicati in mod regulat continut pentru a mentine interesul publicului si pentru a va mentine prezenta proaspata in mediul online, dar pe de alta parte, foarte mult conteaza ca acel continut pentru site sa fie util pentru utilizatori. Cu alte cuvinte, este mai indicat sa scrieti cateva articole pe saptamana decat articole zilnice, dar lipsite de substanta. Un continut puternic va creeaza o imagine profesionala in domeniul de activitate.
  2. Va ajuta sa fiti la curent cu cele mai noi tendinte din industrie.Atunci cand va straduiti sa creati continut pentru site util si actualizat in mod regulat, aveti tendinta de a cerceta mai mult si de a cauta mai multe informatii care sa va ajute sa elaborati un continut eficient si, astfel, veti fi la curent cu cele mai noi tendinte din industria in care va desfasurati afacerea. Antreprenorii stiu poate cel mai bine cat de important este sa continue sa invete, sa se informeze si sa detina astfel un avantaj in fata concurentei.
  3. Va ajuta sa sporiti pozitivitatea brandului si sa cresteti vanzarile.Consumatorii solicita intotdeauna aprobare din partea expertilor inainte de a lua orice decizie de achizitie. Atunci cand acestia cauta informatii care sa le usureze alegerea, vor gasi continutul pe care l-ati publicat pe pagina cu rezultatele cautarii. Daca ceea ce ati publicat ii ajuta sa ia o decizie corecta, sunt sanse mari sa va devina cititori fideli si, prin urmare, sa sporiti profitul. Pe langa faptul ca un bun continut pentru site sporeste profitul, ajuta si la imbunatatirea pozitivitatii brandului.
  4. Va ajuta sa creati o baza de vizitatori loiali. Un continut de buna calitate ofera vizitatorilor motive pentru a reveni pe website-ul pe care il detineti. O baza de vizitatori loiali este foarte importanta in prezent, cand peisajul online este caracterizat de o concurenta acerba in aproape toate domeniile. Odata ce aveti o baza de vizitatori loiali, puteti amplifica si mai mult aceasta baza publicand in mod constant continut pentru site, cum ar fi cele mai recente informatii, oferte si stiri, lansari de produse, si asa mai departe. Totusi, veti avea nevoie de o strategie de continut pentru a mentine interesul vizitatorilor si pentru a le oferi informatii proaspete.

3 lucruri pe care le stie un redactor articole online si care va pot stimula afacerea

Continutul este factorul principal al unui website. Mai precis, un continut optimizat poate determina ca site-ul sa obtina o pozitie mai buna in rezultatele oferite de motoarele de cautare. In functie de obiectivele unui website, continutul poate fi scris in asa fel incat sa indeplineasca mai multe functii, iar un redactor articole online stie cel mai bine cum sa gestioneze cuvintele pentru ca obiectivele sa fie atinse. Folosindu-se de anumite elemente esentiale, un redactor poate scrie atat forme de continut care vand, cat si articole care au capacitatea de a atrage mai multi vizitatori si clienti.

Un redactor articole online experimentat si calificat cunoaste regulile de creare a unui continut bun si, totodata, detine abilitatea de a scrie continut SEO. Iata 3 aspecte pe care le cunoaste un redactor profesional si care pot stimula succesul oricarei afaceri:

  1. Stie sa scrie un continut ingrijit, atractiv si util.In mod normal, continutul web are un oarecare ton de marketing. Totusi, asta nu inseamna ca toate formele de continut sunt scrise cu un ton de marekting. De exemplu, pagina cu cele mai frecvente intrebari ar trebui sa contina informatii importante despre caracteristicile majore ale website-ului, in timp ce pagina de acasa si pagina de servicii ar trebui sa fie scrise pe baza unui ton informativ, dar si promotional. Un lucru pe care il stie un redactor articole online este acela ca orice website este guvernat de continut, iar daca formele de continut nu sunt impresionante, atunci nu pot genera profit sau vanzari mai mari si nu pot sustine afacerea in niciun fel.
  2. Stie sa scrie un continut informativ.Cand un cititor navigheaza pe website-ul pe care il detineti, el ar trebui sa fie impresionat de informatiile proaspete si utile pe care i le-ati pus la dispozitie. Prin urmare, redactorul stie sa scrie continut bine cercetat prin care sa ofere vizitatorilor solutii la problemele lor. Redactorul va furniza cat mai multe informatii referitoare la un anumit subiect, ba chiar va parcurge si alte site-uri pentru a verifica ce tip de continut ofera acestea.
  3. Stie sa scrie continut SEO.Cand spunem SEO, atunci spunem cuvinte cheie. Cuvinte cheie potrivite inseamna acele cuvinte care sunt utilizate in cea mai mare parte de publicul-tinta atunci cand se afla in cautare de anumite informatii. De exemplu, daca un utilizator doreste sa caute idei de mic dejun, atunci cuvintele cheie ar fi idei mic dejun sau idei mic dejun pentru oaspeti, idei de mic dejun sanatos sau idei rapide pentru un mic dejun sanatos. Utilizarea cuvintelor cheie in cadrul continutului ar trebui sa fie naturala, nicidecum excesiva.

In cele din urma, un redactor articole online stie sa creeze un continut bine structurat care imbunatateste lizibilitatea continutului website-ului si include subtitluri si cifre, deoarece acestea usureaza citirea.  De asemenea, inainte de a livra continutul clientului, redactorul se asigura intotdeauna ca nu exista greseli gramaticale, continutul fiind usor de parcurs, de inteles si interesant de citit.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu