Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

Articole pentru site – importanta si beneficii

Articole pentru site - agentie profesionala redactare articole

Un site la inceput de drum, sau chiar unul deja consacrat trebuie sa fie in permanenta actualizat pentru a tine pasul cu nevoile, si interesele utilizatorilor. Acest lucru este posibil prin crearea constanta de articole pentru site, adaugarea de articole noi, respectiv de pagini.

Printr-un site poti reflecta cel mai bine activitatea ta, si a firmei tale motiv pentru care ar fi bine sa nu te rezumi doar la un continut standard care se intinde pe paginile initiale ale acestuia. Articole pentru site bine documentate, si structurate pot contribui la extinderea afacerii tale, si iti pot aduce mai multi clienti decat ai crede.

De ce sa scrii articole pentru site

Sunt multe motive pentru care nu ar trebui sa neglijezi continutul articolelor pentru site, iar unele dintre cele mai importante sunt urmatoarele: site-urile actualizate in permanenta dovedesc utilizatorilor ca functioneaza, si sunt vizibile motoarele de cautare (acestea pun accent pe pagini online care se actualizeaza periodic); un site care aduce noutati este preferat de vizitatori, motiv pentru care acestia apreciaza cand apar mereu noi articole pentru site – astfel, firma din spatele paginii le dovedeste ca este functionala, activa, si ca se pot cumpara cu incredere produsele disponibile); cu cat exista mai multe articole pentru site, cu atat cresc sansele ca site-ul sa fie gasit pe internet in mod organic, natural – explicatia este faptul ca motoarele de cautare in principal „consuma” text; crearea unei baze de articole pentru site-ul tau te prezinta intr-o lumina favorabila in ochii vizitatorilor, respectiv potentialilor clienti – acestia te pot considera un expert in domeniul tau de activitate, ori te pot percepe ca pe un formator de opinie.

Articole pentru site – cum le optimizezi pentru Google

Nu este recomandat sa scrii articole pentru site in mod haotic – daca un articol trateaza cinci subiecte in loc de unul, acest lucru genereaza confuzie nu doar pentru cititori, ci si pentru Google. Din acest motiv, este bine ca textul sa se focuseze pe o singura tema, si sa o trateze pana la cele mai mici detalii in mod corect, placut, si concis. De exemplu, daca unul dintre articole pentru site are ca tema „alegerea mobilei pentru dormitor”, in continut nu trebuie sa se regaseasca sfaturi despre mobila de bucatarie, sau baie – pentru aceste teme, creeaza articole separate.

Un alt aspect important este lungimea unor articole pentru site. Este recomandat ca acestea sa fie lungi, spre deosebire de continutul postat pe alte platforme precum Facebook sau Twitter (aici postezi noutati, nu articole complete). Google apreciaza articole pentru site lungi de cel putin 500 de cuvinte – acestea comunica ceva, informeaza publicul tinta, si trateaza temele la modul serios, in detaliu. Este bine de stiut ca un articol scurt de maxim 300 de cuvinte poate fi perceput ca spam – astfel Google il ignora, iar utilizatorii probabil nu-l vor gasi prea curand, sau… vreodata.

Subiectele de articole pentru site pot reprezenta criteriul de cautare. Daca tema este „alegerea mobilei pentru dormitor”, acesta este deja un criteriu pe care utilizatorii il pot cauta. Totodata, cuvintele cheie din articol pot fi „mobila dormitor” spre exemplu – daca ai ales exact aceste cuvinte cheie, nu uita sa le integrezi in text de cel putin cinci sau sase ori. Astfel, optimizezi continutul pentru Google. In acelasi timp, mare atentie la cum folosesti cuvintele cheie – chiar daca optimizezi articole pentru site acestea sunt destinate totusi cititorilor, asadar textul ar trebui sa mentina o formulare naturala. De asemenea, este foarte important sa utilizezi criteriul de cautare in titlul principal din articole pentru site, in subtitluri (H1, H2), respectiv in primul si ultimul paragraf al textului. Orice utilizator online este interesat sa cumpere de la o firma experta, de incredere, si mai ales care se pozitioneaza pe prima pagina de cautare Google.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu