Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Blog

3 motive pentru care serviciul de optimizare site este atat de important

optimizare site - agentie profesionala redactare articole

Din multe puncte de vedere, s-ar putea spune ca serviciul de optimizare site pe care il ofera majoritatea agentiilor de marketing digital, merge mana in mana cu actualizarea site-ului. Un website reprezinta cartea de vizita a afacerii in mediul online, asa ca este necesar sa fie optimizat si actualizat – optimizat pentru a atrage un trafic cat mai mare de utilizatori si actualizat pentru a-si mentine pozitia buna in motoarele de cautare, dar si pentru a mentine utilizatorii implicati. In mod ideal, un website ar trebui sa reprezinte o resursa relevanta pentru utilizatori si potentialii clienti, pe langa faptul ca ar trebui sa faciliteze interactiunea intre afacere si clienti.

Cu siguranta stiti cat de important este sa va optimizati site-ul, sa puneti la punct toate tehnicile SEO si sa il actualizati cu un continut proaspat in mod regulat.

Iata, in cele ce urmeaza, 3 motive pentru care ar trebui sa acordati mai multa atentie serviciului de optimizare site si actualizare continut:

Mai multa interactiune din partea clientilor

Lansarea unui website reprezinta un pas primordial catre prezenta afacerii in mediul online. Acum, devine deosebit de important ca oamenii sa interactioneze si sa se implice. Aceasta implicare poate fi atrasa doar prin introducerea de continut proaspat, optimizat si relevant pe site in mod regulat.

Potrivit unui sondaj realizat recent, peste 76% dintre comerciantii B2B si-au planificat sa creeze mai mult continut in cursul anului curent, comparativ cu anii precedenti, si asta pentru ca este clar ca strategiile de marketing sunt dependente de continut.

Motoarele de cautare apreciaza site-urile optimizate

S-ar putea spune ca motoarele de cautare sunt foarte sensibile la cele mai noi actualizari, la site-urile optimizate si chiar apreciaza continutul proaspat. De fapt, motoarelor de cautare le place continutul de inalta calitate, actualizat cat mai des. Ori de cate ori adaugati continut nou pe website si aveti grija sa nu omiteti serviciul de optimizare site, motoarele de cautare vor sesiza rapid modificarile efectuate si vor propulsa website-ul catre pozitiile de top.

Iata de ce este atat de important sa aveti un continut bine scris pentru a imbunatati clasarea in rezultatele motorului de cautare, desi clasarea depinde de algoritmul motorului de cautare ( a nu se uita faptul ca exista modificari in algoritmul motorului de cautare de cateva sute de ori pe an). Cu toate acestea, continutul proaspat si util este intotdeauna o prioritate, iar actualizarile regulate sunt importante pentru tehnicile SEO. La urma urmei, mai mult continut inseamna mai multe cuvinte cheie.

Vizitatorii apreciaza continutul actualizat, informativ si valoros

Dupa cum stim deja cu totii, utilizatorii din mediul online folosesc internetul pentru a gasi cele mai recente informatii despre subiectele despre care le place sa citeasca. Mai sunt si utilizatori care cauta solutii la problemele lor sau cauta sa cumpere servicii si produse.

In esenta, vizitatorii doresc sa gaseasca ceva nou pe site de fiecare data cand il acceseaza si, daca nu vor gasi nimic nou, sunt sanse mari sa isi piarda interesul si sa paraseasca site-ul. In schimb, daca veti avea grija sa includeti serviciul de optimizare site si de actualizare continut, le veti oferi vizitatorilor motive pentru a reveni pe site.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de redactare articole, nu ezita sa ne contactezi!

Nici un comentariu
Posteaza comentariu